Eu Moll Tennis Club

Horari temporada 2017-2018Consultau els horaris dels entrenaments. A partir de 4 anys els dimarts i dijous a les 4 o a les 5 en funció del nivell. Els entrenaments començaran la setmana del 25 de septembre

 

 

Classes de tennis per a tots els nivells, iniciació, mini tennis, perfeccionament, competició, grups d’adults... Entrenament al poliesportiu del Port de Pollença i a les instal·lacions de Duva. Grups per a nins a partir de 4 anys i també grups d'adults i competició.

 

Per a informació i inscripcions:

Als telèfons

      César: 653179989

      Guillem: 600419588

   A través de la web:      www.eumolltennisclub.blogspot.com.es

A través del facebook:      www.facebook.com/EuMollTennisClub

Per correu electrònic:      eumolltennisclub@hotmail.com

O bé directament a les pistes.

Eu Moll Tennis Club organitza el I Torneig de tennis La Fira

En motiu de la Fira de Pollença, Eu Moll Tennis Club va organitzar un torneig mixta per a no federats que va dividir en dues categories: benjamí i aleví. El sistema de competició fou d’una fase prèvia en grups de quatre jugadors per grup on els dos millors classificats passaven a una fase final. Els partits es disputaven al millor de tres sets i a cada set s’havia d’arribar a deu punts.

A la categoria benjamí amb setze inscrits els vuit classificats per a la fase final foren: Martina Vila, Sara Michel, Biel Mesquida, Felipe Lucescu i Sorana Matis tots aquets jugadors d’Eu Moll Tennis Club,  Nahuel del Rio i Marta Leon del Lloseta Racket Club i Jaume Josep del Racket Tennis Club de Campanet.

Dels enfrontaments de quarts de final, Biel Mesquida, Nahuel del Rio, Marta León i Sorana Matis resultaren guanyadors i passaren a les semifinals. A la primera d’elles, na Sorana Matis va guanyar al jugador de Lloseta Nahuel del Rio mentre que na Marta León que compagina els entrenaments en els clubs de Lloseta i del Port de Pollença va derrotar al jugador local Biel Mesquida.

A la final, la jugadora d’Eu Moll Tennis Club Sorana Matis va guanyar en dos sets a na Marta León mentre que en el partit per definir el tercer i quart lloc del torneig la victòria va ser per a Nahuel del Rio.

A la categoria aleví, amb vuit inscrits arribaren a la fase final els dos millors de cada grup que foren: Cristian, Dídac Amengual, Ariadna Salgado i Xavi Sanchez. La primera semifinal fou entre la jugadora del Campanet Racket Club Ariadna Salgado i el jugador d’Eu Moll Tennis Club Dídac Amengual amb victòria per al jugador local per dos sets a un mentre que la segona semifinal va ser per a Xavi Sanchez que va guanyar al seu company i també jugador d’Eu Moll Tennis Club Cristian Ruiz. A la emocionant final entre els dos jugadors d’Eu Moll Tennis Club el triomf fou per a Xavi Sanchez. El tercer lloc fou per la jugadora de Campanet Ariadna Salgado.

El torneig va contar amb la col.laboració del Consell Insular de Mallorca i va entrar dins els calendari de proves del programa Jugam.

 

Primera diada d’Eu Moll Tennis Club de la temporada 2017/18

Una nova temporada dels Jocs Esportius Escolars es va posar en marxa el passat 18 de novembre en el poliesportiu del Port de Pollença on prop de vuitanta nins i nines participaren a la primera jornada de tennis de la temporada.

Els clubs en participar-hi foren el Lloseta Racket Club, el Club de Tennis Lloret i el Campanet Racket Club a més d’Eu Moll Tennis Club que fou el club organitzador.

Els nins i nines d’entre quatre i deu anys participaren de les diferents activitats preparades pels entrenadors. La propera diada serà a Campanet el proper dos de desembre.

 

Grans resultats dels jugadors d’Eu Moll Tennis Club en el torneig Primavera de Muro

Un altre èxit per part dels jugadors més joves d’Eu Moll Tennis Club va arribar el passat 18 i 19 de novembre en el torneig primavera que organitza el Club de Tennis Muro.

A la categoria benjamí a la que hi participaren un total de vint i tres jugadors, dels vuit classificats per a la fase final, cinc pertanyien an’aquest club. D’aquests vuit jugadors, la final fou disputada per a dos jugadors d’Eu Moll Tennis Club: Martina Vila i Marta León. Na Martina va guanyar a la seva companya proclamant-se campiona d’aquest torneig.

Entre els alevins que disputaven el torneig amb el mateix format que els benjamins, una fase prèvia de grups i una fase d’eliminatòria reservada als vuit millor, en Jaume Palmer i en Kevin Gomez aconseguiren classificar-se per aquesta fase final.

A n’aquesta fase també reservada pels vuit millors jugadors del torneig, en Kevin Gomez va arribar a la ronda de semifinals mentre que en Jaume Palmer va aconseguir arribar a la final tot i que va caure derrotat per un jugador del club de Muro.